Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Eνημερωτικά έντυπα για Προγράμματα Απασχόλησης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιήσουν επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΧ από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Eνημερωτικά έντυπα για Προγράμματα Απασχόλησης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιήσουν επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΧ από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εργοδοτών-επιχειρήσεων και γενικότερα της ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σας αποστέλλουμε ενημερωτικά έντυπα για Προγράμματα Απασχόλησης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που μπορούν να αξιοποιήσουν επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΧ. 

Για αναλυτικές πληροφορίες επί των Προγραμμάτων Απασχόλησης, οι επιχειρήσεις-εργοδότες μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/anoikta-programmata και να αναζητήσουν τη Δημόσια Πρόσκληση του αντίστοιχου Προγράμματος.

Σε κάθε περίπτωση, οι Εργασιακοί Σύμβουλοι Εργοδοτών του ΟΑΕΔ, είναι στη διάθεση των επιχειρήσεων, για την ενημέρωση και υποστήριξή τους στο πλαίσιο του συμβουλευτικού τους ρόλου.

Η επικοινωνία με το ΚΠΑ2 Χανίων του ΟΑΕΔ, μπορεί να γίνει με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email kpahania@oaed.grή τηλεφωνικά στο 28210 71121 / 79179 / 79222 / 88920 / 93173.

Τα ενημερωτικά έντυπα:

Προηγούμενο Κατάλογος Παραδοτέων που συνοδεύουν το Αίτημα Ελέγχου – Καταβολής της Επιχορήγησης για τη Δράση «Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στη Δυτική Ελλάδα” – Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση (να φέρει Γνήσιο της Υπογραφής).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter