Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ENTERPRISE GREECE Exports Academy – Invitation

ΔΥΟ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, για την προώθηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της προτεραιότητας να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, συστήνει μία νέα υπηρεσία: την Enterprise Greece Exports Academy.
Βρισκόμενη εμπράκτως δίπλα στον Έλληνα εξαγωγέα, με στόχο να συνδράμει στην προσπάθειά του να προσεγγίσει νέες αγορές, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξωστρέφεια της χώρας, η Enterprise Greece εγκαινιάζει την Enterprise Greece Exports Academy, μία Ακαδημία Ανάπτυξης Εξαγωγικών Δεξιοτήτων.
Η Enterprise Greece Exports Academy παρέχει στοχευμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, εξατομικευμένη συμβουλευτική και τεχνικές γνώσεις για παραγωγικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να διεισδύσουν σε σημαντικές αγορές, να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους και να εδραιωθούν σε αυτές.
Το εκπαιδευτικό έργο της Ακαδημίας εγκαινιάζεται με το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων», το οποίο ξεκινάει τον Ιούνιο 2022 και περιλαμβάνει δύο συμπληρωματικά σεμινάρια:

Ανάπτυξη Πωλήσεων μέσω στοχευμένης Συμμετοχής σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις
Τεχνικές Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας για Ανάπτυξη Εξαγωγών

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής:
28 Ιουνίου 2022

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής:
05 Ιουλίου 2022

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν διαδικτυακά σε ολιγομελή τμήματα, μέχρι 15 ατόμων. Το καθένα εξ’ αυτών ολοκληρώνεται σε δύο τρίωρες διαδικτυακές συνεδρίες. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου, θα απονεμηθεί στους εκπαιδευόμενους πιστοποιητικό παρακολούθησης. Βάσει ζήτησης, θα προγραμματιστεί δεύτερος κύκλος διεξαγωγής, το ερχόμενο φθινόπωρο.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  1. Στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων που ειδικεύονται α) στις πωλήσεις, β) στην ανάπτυξη νέων αγορών και γ) στο μάρκετινγκ και
  2. Εξαγωγικές εταιρίες προϊόντων ή/και υπηρεσιών, από κάθε επιχειρηματικό κλάδο, με υπάρχουσα ή δυνητική εξαγωγική δραστηριότητα.
    Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (έως 15 άτομα ανά τμήμα).
Προηγούμενο ICC Ελλάς // Χρηματοδοτικές Δυνατότητες & Ευκαιρίες του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter