Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Food Expo Cyprus, 20-21 Ιανουαρίου 2024.

Για πρώτη χρονιά στην Κύπρο θα διεξαχθεί η Έκθεση για τρόφιμα και παραδοσιακά προϊόντα σε μια παρουσίαση Ελληνικών και Κυπριακών προϊόντων, σε μια περίοδο πριν την καινούρια σεζόν για τα ξενοδοχεία και εστιατόρια, που είναι σε αναζήτηση για καινούρια προϊόντα και προσφορές.

Επί τούτου σας καλούμε, ώστε να είστε και εσείς εκεί με την δική σας παρουσίαση σαν Επιμελητήριο, οργανισμός, συνεταιρισμός ή και ως ανεξάρτητη εταιρία, δίνοντας το δικό σας παρόν και προτείνοντας τα δικά σας προϊόντα στους επαγγελματίες αλλά και στο κοινό της Κύπρου.

Η έκθεση αφορά για όσους ψάχνουν αντιπρόσωπους αλλά και για όσους έχουν συνεργασίες στην Κύπρο και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και σε καινούριους αγοραστές ούτως ώστε να τα προωθήσουν καλύτερα στην Κυπριακή αγορά.

Ψάξτε τα προγράμματα χορηγίας και τις επιδοτήσεις που δικαιούστε και κάντε την αίτηση σας και για την Κύπρο. 

Στόχος της FOODEXPOCY  είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες του επισιτιστικού, ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, σε θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει τρόφιμα, ποτά, κυπριακά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, καφέδες και ροφήματα που αφορούν εταιρείες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης, αγοραστές και ιδιοκτήτες supermarket αλλά και πιο μικρών σημείων πώλησης, τροφίμων και ποτών/ροφημάτων γενικότερα.

Επιπλέον, σας δίνετε η ευκαιρία για περεταίρω γνωριμία των προϊόντων σας, στο ευρύ κοινό της Κύπρου μαθαίνοντας το για τις νέες γεύσεις.

Στα πλαίσια της έκθεσης και μετά από μια συγκεκριμένη ώρα θα λειτουργούν περίπτερα με street food για τους εκθέτες μας, αλλά και τους καλεσμένους σας, καθώς και το κοινό που θα παρευρίσκετε στην Έκθεση.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο +35722315477 και email: info@arvani.com.cy.

Επισυναπτόμενα αρχεία:

Πηγή:

Προηγούμενο Επιστρεπτέα προκαταβολή: Νέα παράταση για ενστάσεις.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter