Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

FORWARD GREEN – 1η Διεθνής Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία | 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2023.

Η 1η Διεθνής Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία,
την Ενέργεια και την Δόμηση, FORWARD GREEN,
από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023
στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το εκθεσιακό και συνεδριακό γεγονός “Forward Green” (FG-Expo), είναι μία πρωτοβουλία της ΔΕΘ HELEXPO που έχει ως στόχο να συμβάλλει στην εφαρμογή μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης για τη χώρα, βασισμένη στην Κυκλική Οικονομία, στην πράσινη ανάπτυξη και στον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων για την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, βιοκλιματικός σχεδιασμός, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, σύγχρονα δομικά υλικά, επεξεργασία νερού, σχεδιασμός προϊόντων, ηλεκτρικά οχήματα, αυτοδιοικητικοί φορείς κα, αποτελούν το “μενού” της FORWARD GREEN.

Η έκθεση περιλαμβάνει πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Συνέδριο για την κυκλική οικονομία και το 2o Φεστιβάλ κυκλικής οικονομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Thess Clean – Thess Green με την οργανωτική υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo.

Μέσα στο εκθεσιακό περιβάλλον των περιπτέρων 13 & 15, θα δημιουργηθούν ειδικοί χώροι παρουσιάσεων (stages), τους οποίους μπορούν να αξιοποιούν οι εκθέτες που συμμετέχουν στη FG-Expo καθόλη τη διάρκειά της, για να παρουσιάσουν το προφίλ των εταιριών τους ή να αναδείξουν τις καινοτομίες τους.

Εσείς θα λείπετε;

Κλείστε τώρα το χώρο σας για να γίνετε μέρος στο ανερχόμενο αυτό εκθεσιακό γεγονός. Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας ηλεκτρονική υποβολή εδώ.

Προηγούμενο Στα $315 δισ. τα έσοδα των παρόχων από υπηρεσίες 5G το 2023.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter