Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Jumpstarter 2023 EIT (Εuropean Institute of Innovation & Technology) FOOD.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  αξιοποιώντας την ερευνητική και εκπαιδευτική του εμπειρία, συμμετέχει ως περιφερειακός κόμβος στην πανευρωπαϊκή κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας ΕΙΤ Food (Εuropean Institute of Innovation & Technology). Στην ευρύτερη κοινότητα του ΕΙΤ Food συμμετέχουν κορυφαίες εταιρίες και καινοτόμες start up επιχειρήσεις, καθώς και πανεπιστήμια αλλά και ερευνητικά κέντρα από τον ευρύτερο τομέα της αγροδιατροφής. Το EIT Food αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των φορέων αυτών, αλλά και των επενδυτών με στόχο την προώθηση της καινοτομίας, την αύξηση της απασχόλησης και την παροχή ευκαιριών βιώσιμης ανάπτυξης για την Ευρώπη. Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου είναι ο Θωμάς Μπαρτζάνας, Aν. Καθηγητής και Αντιπρύτανης Έρευνας, Οικονομικών και Ανάπτυξης. 

Το  EIT Jumpstarter  του ΕΙΤ Food, απευθύνεται σε άτομα με καινοτόμες ιδέες, επιστημονικές ομάδες έργου, επιστήμονες, μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς φοιτητές που έχουν μια ιδέα για καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες στους τομείς της αγροδιατροφής, της υγειονομικής περίθαλψης, των πρώτων υλών, της ενέργειας, της αστικής κινητικότητας ή της μεταποίησης.  

Το πρόγραμμα καλύπτει έξοδα μετακίνησης και διαμονής κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Χρηματικό έπαθλο για το πρώτο βραβείο σε κάθε κατηγορία 10.000€

Αιτήσεις συμμετοχής έως 16/4/2023: https://eitjumpstarter.eu/

Προηγούμενο Στα $41 δισ. η αγορά των “έξυπνων” μετρητών το 2023 | SEPE Newsletter.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter