Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Middle East Food-Διεθνής Εμπορική Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Μέση Ανατολή(26-28 Απριλίου, 2010)

Middle East Food, 26-28 Απριλίου, 2010 Η μοναδική διεθνής εμπορική έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή 

Πρόσκληση  συμμετοχής  στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών (26-28 Απριλίου, Abu Dhabi) 

To Abu Dhabi μεταμορφώνεται γοργά στο κυριότερο εμπορικό κέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.Με 3.000 νέες ξενοδοχειακές κλίνες που δημιουργήθηκαν εκεί φέτος και των οποίων ο αριθμός αναμένεται σχεδόν να διπλασιαστεί το επόμενο έτος, αποτελεί ιδανική αγορά για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών και την διεξαγωγή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Εξαιτίας του αυξανόμενου αριθμού επισκεπτών στην περιοχή αλλά και την υψηλή αγοραστική δύναμη του καταναλωτικού κοινού, η ζήτηση για είδη διατροφής και υπηρεσίες όλων των ειδών έχει σημειώσει ραγδαία αύξηση, ενώ η ίδια η πόλη αποτελεί  κέντρο επιχειρηματικών συμφωνιών.Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο είναι εύκολη ενώ η περιοχή διαθέτει ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης,  επιχειρηματικές εγκαταστάσεις ,και ένα πλήθος άλλων υποδομών.

Η διοργάνωση της έκθεσης αυτής θα αποτελέσει μια από τις καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες του επόμενου έτους, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος της δική σας εταιρίας.

Ø  Είναι η μοναδική εκδήλωση αυτού του είδους στην περιοχή και θα προσελκύσει επαγγελματίες και έμπορους του χώρου,  με απώτερο στόχο  τη διεξαγωγή επιχειρηματικών και οικονομικών συνεργασιών. Μεταξύ άλλων στην έκθεση θα παρευρεθούν έμποροι λιανικής πώλησης, ξενοδοχεία, αλλά και κρατικοί φορείς. 

Ø  Η αγορά τροφίμων, ποτών και ζαχαροπλαστικής, αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς στη Μέση Ανατολή. Οι γύρω περιοχές εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις εισαγωγές στους παραπάνω τομείς για την κάλυψη των αναγκών τους, ενώ το αγοραστικό κοινό ,είτε πρόκειται για τουρίστες είτε για μόνιμους κατοίκους, απαιτεί προϊόντα  υψηλής ποιότητας. 

Ø  Η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 2010 θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ,την προώθηση και προβολή των προϊόντων σας, ενώ παράλληλα θα ανοίξει  νέους δίαυλους επικοινωνίας με ένα  ευρύ αλλά ειδικού ενδιαφέροντος επαγγελματικό κοινό ώστε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση ως εκθέτης ή επισκέπτης και  να εκμεταλλευτείτε  τις επιχειρηματικές δυνατότητες που προσφέρει η αναπτυσσόμενη αγορά των Αραβικών Εμιράτων και γενικότερα η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, επικοινωνήστε με τους υπευθύνους στους ακόλουθους αριθμούς.

 

Justin BoutrosChannels Exhibitions  

Return by Fax: +971 4 2825757 or email: channels@channelexhibitions.com     

Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω  ως εκθέτης στην  Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 2010 

 Ενδιαφέρομαι να επισκεφτώ την  Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 2010   

Επωνυμία_________________________________________Θέση_______________ 

Εταιρία____________________________________________________________ 

Διεύθυνση_____________________________   Χώρα________________________ 

Tηλ._________________________________Fax_____________________________

Email _______________________________www_______________________________ 

Προϊόντα που θα προβληθούν________________________________________   

  

 

 

 

Πηγή: Justin Boutros

Προηγούμενο NEWSLETTER ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter