Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

«NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

                                                                                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ        

Αγρίνιο, 15  Σεπτεμβρίου 2017

 

Πρόσκληση Συμμετοχής στην «NOSTOS 2017»

(13-16 Οκτωβρίου 2017, Ναύπακτος)

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων και προϊόντων, συμμετέχει και στηρίζει την «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό που θα λάβει χώρα από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο.

 

H «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό  είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.

 

Κατά τη διάρκειά της οι επαγγελματίες του τουρισμού και των αγροδιατροφικών προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες, μιας και στο ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης των εκθετών της, η NOSTOS EXPO 2017 προσφέρει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην προβολή τους, στην τοπική αλλά και στη διεθνή αγορά, μέσα από την παρουσίαση πολλών προορισμών. Ταυτόχρονα, θα προσφέρει και μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων, καθώς και προτάσεων τοπικής Ελληνικής γαστρονομίας.

 

Οι εκθέτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες “Ηosted Βuyers” από το εξωτερικό, στις οποίες θα μπορούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και την περιοχή τους με στόχο τη συμφωνία τουριστικών πακέτων.

 

Όλοι οι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους ή την επιχείρηση τους στην «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 30η Σεπτεμβρίου 2016, στην κα. Έμυ Παπαδούλα Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Συντονισμού Nostos Expo-Forum καλώντας στο Τηλ: (+30) 26340 – 38116  ή στο e-mail: info@nostosexpo.gr.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διεθνής διάκριση για την οικογενειακή επιχείρηση Τσιακανίκα Χαλιμούρδα

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter