Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Orange Grove: Νέο πρόγραμμα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης στους τομείς της Διατροφής και της Αγρό-Τεχνολογίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

                                                                                                                                                

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 

 

 

Αγρίνιο, 22 Ιανουαρίου 2019

 

Orange Grove: Νέο πρόγραμμα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης

στους τομείς της Διατροφής και της Αγρό-Τεχνολογίας

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο για την δυνατότητα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης “AgriFood” που ανακοινώθηκε από το Orange Grove. Η πρόσκληση αφορά ομάδες και startups στους τομείς της Διατροφής και της Αγρό-Τεχνολογίας που καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους έως και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://orangegrove.eu/agriculture/

Το πρόγραμμα διοργανώνεται σε συνεργασία με τους IdeaHackers και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Η.Π.Α. με την Ολλανδία στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας τον Ιούνιο του 2019. 

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες με τη βοήθεια κορυφαίων εμπειρογνωμόνων από το διεθνές δίκτυο των IdeaHackers, του Orange Grove και πλήθος μεντόρων από μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι συμμετέχοντες του τρίμηνου αυτού εντατικού προγράμματος, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε τομείς όπως η υλοποίηση και επικύρωση της ιδέας τους, η ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ καθώς και γνώσεων της βιομηχανίας. Παράλληλα θα συνδεθούν με το διεθνές δίκτυο επιχειρηματιών, επενδυτών, εμπειρογνωμόνων και coaches της Ολλανδικής Πρεσβεία, των IdeaHackers και του Orange Grove, καθώς και με την υφιστάμενη startup κοινότητα.

 Το Orange Grove αποτελεί έναν διεθνή incubator για startups που δημιουργήθηκε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Μέσα από incubation προγράμματα, το Orange Grove στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το Orange Grove θα βρείτε στο www.orangegrove.eu .

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Προκήρυξη Διαγωνισμού 1/2019 του ΚΕΕΜ για την προμήθεια νωπών κρεάτων και πουλερικών, για τις ανάγκες συσσιτίου του ΚΕΕΜ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter