Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Pastry Lab / master classes από διακεκριμένους pastry chefs στη 10η Διεθνής Έκθεση Artozyma 2-4|4|2022 .

PASTRY LAB 
Στη φετινή ARTOZYMA η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος φιλοξενεί 3 αξιόλογους pastry chefs από το εξωτερικό οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις πιο σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια αγορά της ζαχαροπλαστικής μέσα από θεματικά master classes.   Κατά τον ίδιο τρόπο, μέλη της λέσχης από όλη την Ελλάδα θα κάνουν τις δικές τους παρουσιάσεις – μαθήματα για διάφορες ενότητες της ζαχαροπλαστικής.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 7  master classes από Έλληνες και ξένους δημιουργούς και τις τρεις  ημέρες στο Pastry Lab (περίπτερο 15) της Artozyma, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 
Προηγούμενο Ανακοίνωση Πρόσκλησης Διενέργειας Τεχνικού Διαλόγου Επί της Τεχνικής Προδιαγραφής με τίτλο «Εν Συνεχεία Υποστήριξη των Αναβαθμισμένων Συστημάτων Avionics και του Συναφούς Εξοπλισμού των Α/Φ F-4E PI 2000.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter