Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Thessaly Expo ’22 | 7-9 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα.

“Βαρόμετρο” για την ανάπτυξη και τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας θα αποτελέσει η πολυκλαδική έκθεση “Thessaly Expo”, που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου του 2022 στην πόλη της Καρδίτσας.

Η “Thessaly Expo” διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας. Τρόφιμα – ποτά, αγροτικά προϊόντα & εξοπλισμός, τουρισμός – αγροτουρισμός, δομικά υλικά, ενέργεια, τεχνολογία, οχήματα, οικιακός εξοπλισμός, ένδυση & αξεσουάρ, καλλυντικά και υπηρεσίες – φορείς, συνθέτουν το “μενού” της “Thessaly Expo”.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα αναδειχθούν τοπικά προϊόντα και παραγωγοί, ενώ θα προβληθεί ο ορεινός και εναλλακτικός τουρισμός της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η παράδοση και η στενή της σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα.

Με δωρεάν είσοδο η “Thessaly Expo” πλαισιώνεται και από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων (συναυλίες, χορευτικά συγκροτήματα κα), που καλύπτουν τις προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Η “Thessaly Expo” θα ανοίξει τις πύλες της στις Καπναποθήκες της Καρδίτσας υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η Καρδίτσα ένας ξεχωριστός τόπος, βρίσκεται στην «καρδιά» της χώρας, αποτελεί τυπικό παράδειγμα των πολλαπλών δυνατοτήτων ανάπτυξης της Ελλάδας, ενώ συνιστά ιδανικό εφαλτήριο για περιφερειακές εκθεσιακές δράσεις.

Εσείς θα λείπετε;

Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη!

Κλείστε τώρα το χώρο σας για να γίνετε μέρος στο ανερχόμενο ανανεωμένο αυτό εκθεσιακό γεγονός Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας ηλεκτρονική υποβολή εδώ

Προηγούμενο ΣΕΒΠΕ&ΔΕ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ – 26.09.2022.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter