Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

TÜV AUSTRIA ACADEMY: Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ EN ISO 14064-1:2018”, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 18-19/07/2022 ⌚ 09:00 έως 16:00.

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ EN ISO 14064-1:2018, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 18-19/07/2022 09:00 έως 16:00. Η παρακολούθηση γίνεται με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

Απευθύνεται σε Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και της βιομηχανίας που αναπτύσσουν και εφαρμόζουν Συστήματα Αποτίμησης του Ανθρακικού Αποτυπώματος και που πρόκειται να ασχοληθούν με την ενέργεια στην επιχείρηση τους, Διευθυντές/Υπεύθυνους και Μέλη Επιτροπών Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Στελέχη ΟΤΑ που καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου κλιματικού νόμου (2022), Υπεύθυνους Συστημάτων Αποτίμησης του Ανθρακικού Αποτυπώματος, Επιστημονικό προσωπικό: Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί που ασχολούνται με τον καταρτισμό εισηγήσεων για τη διαμόρφωση πολιτικής σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείριση, Συμβούλους Διαχείρισης Ενέργειας & Περιβάλλοντος, Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, Εσωτερικούς Επιθεωρητές Συστημάτων Αποτίμησης του Ανθρακικού Αποτυπώματος

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης της TUV AUSTRIA ACADEMY.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 300,00€.

Ειδική εκπτωτική πολιτική  εφαρμόζεται για δύο (02) εγγραφές και άνω, με χορήγηση έκπτωσης 10% που διαμορφώνει την τελική τιμή στα 270,00€ / άτομο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA ACADEMY απαλλάσσονται από το Φ.Π.Α, βάσει του Ν.2859/2000, άρθρο 22 §1.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τη Δήλωση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ και να μας την στείλετε συμπληρωμένη ηλεκτρονικά έως τις 14/07/2022 (Κωδικός προγράμματος 14064.2.EL).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των κωδικών πρόσβασης είναι η εξόφληση του προγράμματος αποδεδειγμένη μέσω της αποστολής του σχετικού παραστατικού.

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Τα E-Learning προγράμματα πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Επιβεβαίωση ή ακύρωση της διεξαγωγής γίνεται δυο (2) ημέρες πριν την έναρξη τους.

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα αναβολής και αλλαγής των εισηγητών, καθώς και ματαίωσης των προγραμμάτων.

Με την κατάθεση του κόστους συμμετοχής, η Δήλωση καθίσταται δεσμευτική. Ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο γραπτώς το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία έναρξης.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωσης της TÜV AUSTRIA ACADEMY για ακύρωση, θα παρακρατείται το 40% του κόστους συμμετοχής.

ΠΗΓΗ: TUV AUSTRIA HELLAS

Προηγούμενο 🌱 ΑΓΡΟΑΝΕΛΙΞΗ – Farm2Product

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter