Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ [18/06/2008]

Σήμερα, στην εποχή της πληροφορίας και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, το Επιμελητήριο  Αιτωλοακαρνανίας  ανοίγει νέους Ψηφιακούς Ορίζοντες και δημιουργεί νέες υπηρεσίες για τον επιχειρηματία, με στόχο την απλοποίηση των συναλλαγών με το επιμελητήριο, την  βελτίωση του επιχειρηματικού τοπίου, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας και την ανάδειξη της περιοχής μας. Δημιουργεί την Διαδικτυακή Πύλη του Επιμελητηρίου με όνομα: «Δίκτυο Ηλεκτρονικών υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας» και ηλεκτρονική διεύθυνση  www.etakcci.gr.

Μέσα από την Πύλη ο Επιχειρηματίας της Αιτωλοακαρνανίας θα μπορεί  να χρησιμοποιεί Ψηφιακές υπηρεσίες  για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του στις συναλλαγές του με το επιμελητήριο.  Ο επιχειρηματίας  από το γραφείο του, μπορεί να ζητήσει  την έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών μέσω Internet  ή να τακτοποιήσει τις οφειλές του με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.     Μέσω της ίδιας Πύλης η επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στην Ηλεκτρονική Αγορά, για να προβάλει τα προϊόντα της  και τις υπηρεσίες της ,  και να αξιοποιήσει όλες τις υπηρεσίες Πληροφόρησης που αφορούν: ευκαιρίες συνεργασιών, προγράμματα χρηματοδότησης, κλαδικές μελέτες και επιχειρηματικά νέα της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας και όλους τους ενδιαφερόμενους την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008 και ώρα  19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου « ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ»  στην Ναύπακτο ,  στην  ανοιχτή  εκδήλωση με θέμα:

«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και οι Νέοι  Ψηφιακοί  Ορίζοντες»

στην οποία θα παρουσιαστούν, οι νέες δυνατότητες της Ηλεκτρονικής Πύλης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας .  Στην εκδήλωση, προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Παύλος Μεγαλοβασίλης εκπρόσωπος της ανάδοχου εταιρείας του έργου ο οποίος θα παρουσιάσεις τις νέες δυνατότητες του κόμβου, ενώ ξεκινά  και η σταδιακή εκπαίδευση των επιχειρήσεων πάνω στις νέες υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των επιχειρηματιών του Νομού θα ακολουθήσουν στη συνέχεια  και άλλες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις του Νομού. 

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Προηγούμενο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ [9/6/2008]

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter