Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα “Επίσημοι έλεγχοι σε εγκαταστάσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης/οι αλλαγές που επιφέρει η νέα νομοθεσία” – Μεσολόγγι 25.06.2020.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο, 22 Ιουνίου 2020

 

Διεξαγωγή ημερίδας με θέμα τις αλλαγές που επιφέρει η νέα νομοθεσία

στον έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης.

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η Δ/νση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η Δ/νση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα :

«Επίσημοι έλεγχοι σε εγκαταστάσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης/οι αλλαγές που επιφέρει η νέα νομοθεσία».

 

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιαστούν ο νέος κανονισμός των επισήμων ελέγχων των τροφίμων ζωικής προέλευσης, τα έντυπα ελέγχου, καθώς και η νομοθεσία και ο οδηγός διαδικασίας για τις εξαγωγές αλιευμάτων στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Τέλος, θα ακολουθήσουν τα μέτρα προφύλαξης για την COVID-19 σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Ι.Π Μεσολογγίου στις 25 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας στο dk@pde.gov.gr, για την βέλτιστη διοργάνωση της ημερίδας.

Επισημαίνουμε τα κάτωθι:

  1. Η λίστα συμμετεχόντων θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις μέσα στο αμφιθέατρο. Υπάρχει η πιθανότητα να περιοριστεί ο αριθμός των συμμετεχόντων (θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των εταιριών), ώστε να εκπροσωπηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αλλά ταυτόχρονα να τηρηθούν και τα μέτρα προφύλαξης.

  2. Η ώρα έναρξης της ημερίδας είναι 09.00 π.μ. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν νωρίτερα, ώστε να γίνει η εγγραφή με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

  3. Στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών, γάντια και μάσκα προσώπου. Θα γίνεται θερμομέτρηση των συμμετεχόντων πριν την είσοδο στον χώρο.

  4. Οι θέσεις που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στο αμφιθέατρο θα είναι επισημασμένες.

  5. Δεν θα διανεμηθεί έντυπο υλικό, αλλά όλες οι παρουσιάσεις και οι οδηγοί θα αποσταλούν ηλεκτρονικά με email στις διευθύνσεις που θα δηλωθούν από τους συμμετέχοντες στο παρουσιολόγιο.

  6. Προτείνεται ισχυρά στους συμμετέχοντες να φέρουν τη δική τους γραφική ύλη.

  7. Στο διάλειμμα θα προσφερθεί καφές και αναψυκτικά τηρώντας όλα τα μέτρα βιοασφάλειας. Προτείνεται ισχυρά τα διαλείμματα να πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου.

  8. Τέλος, καθ’ όλη την διάρκεια της ημερίδας προτείνεται ισχυρά η τήρηση των αποστάσεων 2 μέτρων μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Προηγούμενο Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο Υπουργείο Τουρισμού για απόκτηση Πιστοποιητικού HealthFirst από τα τουριστικά καταλύματα.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter