Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση συμμετοχής σε ενημερωτική εκδήλωση για το EIT Urban Mobility RIS HUB Greece την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στις 12:00-13:10.

Ως εκπρόσωποι του EIT Urban Mobility RIS HUB Greece θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για το EIT UM RIS Hub Greece, που αποτελεί τον φορέα διασύνδεσης του EIT Urban Mobility με το τοπικό οικοσύστημα της αστικής κινητικότητας.

Το EIT Urban Mobility είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χρηματοδότηση έργων που θα βελτιώσουν την αστική κινητικότητα και θα δημιουργήσουν τις βιώσιμες πόλεις του μέλλοντος. Μέσα από τις δράσεις που διοργανώνουμε υποστηρίζουμε την επιτάχυνση νεοφυών επιχειρήσεων, την εκπαίδευση και καθοδήγηση επιχειρήσεων για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις και την υποστήριξη της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης του δικτύου τους.

Η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στις 12:00-13:10 με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων για τα προγράμματα Business Creation και τις διαθέσιμες ευκαιρίες, χρηματοδοτήσεις , επενδύσεις κλπ. του EIT Urban Mobility.

Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Αχαΐας και θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν  μπορούσατε να προωθήσετε την εκδήλωση στο δίκτυό σας, ή στις λίστες συμμετεχόντων σας ή σε τυχόν ενδιαφερόμενους φορείς.

Επισυναπτόμενη μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση και την ατζέντα της εκδήλωσης, μαζί με κάποιο ενημερωτικό υλικό.

Απαιτείται εγγραφή εδώ: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAlcOytqTIiHNd_frH_4QP5__g0XOwKxtB8

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Βρείτε μας στο Facebook και στο LinkedIn.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

Πηγή: Euroconsultants S.A.

Προηγούμενο Newsletter 28/03/2022

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter