Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συλλογή στοιχείων για την ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου στη Δυτική Ελλάδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

        

Αγρίνιο, 14 Απριλίου  2021

 

 

Συλλογή στοιχείων για την ανάπτυξη δικτύου φυσικού αερίου

στη Δυτική Ελλάδα

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, στα πλαίσια της επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Πάτρα, το Αγρίνιο και τον Πύργο, όπως προβλέπει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ), υλοποιείται ενέργεια συλλογής στοιχείων από τις παραγωγικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στις παραπάνω πόλεις με την συμπλήρωση ειδικού Απογραφικού Δελτίου, και προαιρετικά της Δήλωσης Πρόθεσης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Τα στοιχεία αυτά κρίνονται απαραίτητα από την Δ.Ε.Δ.Α. για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του αναπτυξιακού της πλάνου, καθώς και για την διεξαγωγή τεχνοοικονομικής προσέγγισης/ανάλυσης, προκειμένου να καθοριστεί με μεγάλη ακρίβεια το όφελος που θα έχει κάθε παραγωγική μονάδα από την σύνδεσή της με το δίκτυο του φυσικού αερίου, που θα αναπτυχθεί στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Επιπρόσθετα, τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα συνδράμουν στην προσπάθεια να γίνει προτεραιοποίηση και σχεδιασμός των συνδέσεων των παραγωγικών μονάδων κάθε περιοχής, χωρίς να δημιουργούν την οποιαδήποτε νομική ή άλλους είδους δέσμευση για τις επιχειρήσεις.

Τα έργα της Δ.Ε.Δ.Α. για την ανάπτυξη υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται το φθινόπωρο του 2021 και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του 2023. Παράλληλα με τις κατασκευαστικές εργασίες θα πραγματοποιούνται συνδέσεις καταναλωτών όλων των κατηγοριών (οικιακών, εμπορικών, βιομηχανικών).

Συνημμένα θα βρείτε τα έντυπα του Απογραφικού Δελτίου και της Εκδήλωσης Πρόθεσης Σύνδεσης των παραγωγικών μονάδων με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Οι παραγωγικές μονάδες- επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη συμπλήρωση του Απογραφικού Δελτίου και τη δήλωση πρόθεσης συμμετοχής τους, μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην ηλεκτρονική δ/νση llois@epimetol.gr  ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2641074531 με τον κ. Γεώργιο Ρόμπολα.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη προσπάθεια είναι πολύτιμη, ώστε τα έργα ανάπτυξης υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να αποφέρουν τα μέγιστα οφέλη για την τοπική κοινωνία και οικονομία.                                                               

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την Επιλογή των 2 Εξωτερικών Συνεργατών γραμματειακής υποστήριξης, με σύμβαση μίσθωσης έργου σύμφωνα με την υπ αριθμ. 1567/17.03.2021 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην υλοποίηση του στρατηγικού έργου του άξονα 1.1. με τίτλο «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών χώρων (hubs) Holistic networking of creative industries via hubs – “CREATIVE@HUBS”».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter