Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα “ENJOY IT’S FROM EUROPE”, για μεταποιητικές επιχειρήσεις παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας προϊόντων ΠΟΠ ΦΕΤΑΣ και ΠΟΠ/ΠΓΕ Ελαιολάδου ή Βιολογικού Ελαιολάδου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    

Αγρίνιο,  6 Μαρτίου 2020

 

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα “ENJOY IT’S FROM EUROPE”, για μεταποιητικές επιχειρήσεις παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας προϊόντων ΠΟΠ ΦΕΤΑΣ και ΠΟΠ/ΠΓΕ Ελαιολάδου ή Βιολογικού Ελαιολάδου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις μεταποιητικές επιχειρήσεις μέλη του, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας προϊόντων ΠΟΠ ΦΕΤΑΣ και ΠΟΠ/ΠΓΕΕλαιολάδου ή Βιολογικού Ελαιολάδου, ότι η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδας, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος, συμμετέχει σε εταιρικό σχήμα κατάθεσης πρότασης για την πρόσκληση του ευρωπαϊκού προγράμματος “ENJOY IT’S FROM EUROPE”.

Στα πλαίσια συμμετοχής, διαβούλευσης με τις επιχειρήσεις αλλά και προετοιμασίας φακέλου για το εν λόγω πρόγραμμα,  καλεί τις επιχειρήσεις παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας προϊόντων ΠΟΠ ΦΕΤΑΣ και ΠΟΠ/ΠΓΕ Ελαιολάδου ή Βιολογικού Ελαιολάδου, να  συμπληρώσουν τα πεδία του ερωτηματολογίου προκειμένου να αποτυπωθεί το προφίλ των επιχειρήσεων, οι οποίες κατ’αρχήν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο προτεινόμενο πρόγραμμα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι πληροφορίες που θα αποσταλούν  θα χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή του αρχικού ενδιαφέροντος προκειμένου να αποτυπωθούν συγκεκριμένες δράσεις, προϋπολογισμός και στόχευση αγορών.                                     

Παρακαλούμε για τη συμπλήρωση και αποστολή  του ερωτηματολογίου έως τη Δευτέρα 09/03/2020, στο E-mail: agrodiatrofi.pde@gmail.com προκειμένου να γίνει έγκαιρα η απαραίτητη επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων.    

 Για κάθε πληροφορία και διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο Τηλ.: 2613613250.

 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS NORD VILLEPINTE, 18 – 22 Οκτωβρίου 2020.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter