Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Υπενθύμιση Ετήσιας Υποβολής Δικαιολογητικών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 07/02/2018

 

Υπενθύμιση Ετήσιας Υποβολής Δικαιολογητικών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Παρακαλούμε, όσων Ασφαλιστικών ή Αντασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, η ισχύς  του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης ή η Βεβαίωση Συνδεδεμένου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή έχει λήξει, αφού εκδώσουν νέο συμβόλαιο ή βεβαίωση να προσέλθουν στα Γραφεία του Επιμελητηρίου με την ταυτότητά τους, προκειμένου να υποβάλουν την συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση ή να μας την αποστείλουν με βεβαιωμένο το γνήσιο υπογραφής.  Στην Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να διευκρινίζεται το διάστημα που καλύπτει η αστική επαγγελματική ευθύνη ή αντίστοιχα η Βεβαίωση συνδεδεμένου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, oαριθμός συμβολαίου και από ποιά ασφαλιστική εταιρεία έχει εκδοθεί το συμβόλαιο. 

Επίσης οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα πρέπει να φροντίζουν να υποβάλλουν ετησίως και το εκκαθαριστικό τελευταίας  χρήσης.

Υπενθυμίζουμε την υποχρέωση προσκόμισης στο Επιμελητήριο των Βεβαιώσεων επαναπιστοποίησης γνώσεων (Πράξη εκτελεστικής επιτροπής 45/21-11-2014).

Η  κατάθεση κάθε έτος της Υπεύθυνης Δήλωσης και του εκκαθαριστικού είναι υποχρεωτική, διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διαγραφή σας από το σχετικό ειδικό Μητρώο.

 

                ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Περίληψη Διακήρυξης 6/2018, για την ανάδειξη χορηγητών προμήθειας ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ (cpv 33194100-7), προϋπολογισμού δαπάνης 140.427,87€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter