Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” στην Αμαλιάδα, 13 – 15 Μαΐου 22.

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συμμετέχουν ενεργά το Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” που θα λάβει χώρα στην Αμαλιάδα, 13 – 15 Μαΐου 22. 

Λίγα λόγια για το Φεστιβαλ:

Το “Κερνάμε Ελλάδα” φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς, κινούμενο στο δίπτυχο Αμαλιάδα – Ελλάδα. Μια στάση σε ό,τι αφορά στον γαστρονομικό τουρισμό, που αναδεικνύει τις γεύσεις, τα αρώματα και την μουσική που τις συνοδεύουν. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα γίνουν εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά την τοπική οικονομία, ανθρώπους και προϊόντα και αναδεικνύουν την παράδοση και την ιστορία του τόπου, στοχεύοντας στην ανάδειξη της σύγχρονης φυσιογνωμίας του.  

Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε την αίτηση συμμετοχής μέσω περιπτέρου στο Φεστιβάλ καθώς και επιπλέον ενημερωτικό υλικό.

Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το website του Φεστιβάλ 

http://www.kernamellada.gr/

ΠΗΓΗ: ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προηγούμενο Έγκριση διενέργειας ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη των προτάσεων των έργων της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης (ΕΥΣΣΑ).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter