Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Εκδήλωση γεύσης & παρουσίασης Ελληνικού και διεθνούς premium ελαιολάδου στην πόλη του Αγρινίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο 21 Μάιου 2012

 

Εκδήλωση γεύσης & παρουσίασης Ελληνικού και διεθνούς premium ελαιολάδου στην πόλη του Αγρινίου.

Το Σάββατο 19 Μαΐου διοργανώθηκε με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας εκδήλωση γεύσης & παρουσίασης Ελληνικού και διεθνούς premium ελαιολάδου με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους του Ελαιολάδου, Φορείς της Πόλης του Αγρινίου και παραγωγούς τυποποίησης ελαιολάδου του νομού Αιτωλοακαρνανίας, στο γνωστό εστιατόριο «Ηλιάστρα» της πόλης του Αγρινίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Εύθυμης Χριστάκης γευσιγνώστης (ambassador) που κατάγεται από το Αγρίνιο και δραστηριοποιείται στη Γερμανία εκπροσωπώντας σημαντικές χώρες όπως η Ισπανία σε διεθνείς εκθέσεις ενώ παρέχει τις υπηρεσίες του μέσω της International Olive Oil Network, σε όλο τον κόσμο, για premium ελαιόλαδα, επίσης η κα. Ελένη Νικολάου, MSc, Κλινικός Διαιτολόγος-Αθλητικός Διατροφολόγος, ο Κώστας Μπαλάφας (general manager of olive vision-moria elea), ο Γιώργος Δημαράκης (general manager of olive vision-moria elea) και ο Κωστής Στεφάνου (Commercial Director of oliveShop.com) .

Η πρωτότυπη και πρωτοφανής αυτή εκδήλωση για την περιοχή μας, σαν στόχο είχε να δώσει την δυνατότητα σε παραγωγούς του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, να γνωρίσουν και να γευτούν διεθνή αλλά & Ελληνικά Premiun ελαιόλαδα αλλά κυρίως να λάβουν γνώση για την τεχνογνωσία αλλά και τους σύγχρονους τρόπους προώθησης του Ελαιολάδου σε ειδικές συσκευασίες.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Κανονισμός που πρόσφατα υιοθέτησε το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC) σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων κατά της φοροδιαφυγής.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter