Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ημερίδα για το Franchise στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Αγρίνιο 11 Δεκεμβρίου 2008  

   Ένα από τα σπουδαία επιχειρηματικά γεγονότα της χρονιάς πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας την 1η Δεκεμβρίου στο συνεδριακό χώρο του (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης).

   Σε συνεργασία με το περιοδικό Franchise Deal και την Alpha Bank πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα όπου καταξιωμένα στελέχη από το χώρο του Franchise αλλά και της τράπεζας μπόρεσαν να ενημερώσουν τους επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και όσους πρόκειται να επιχειρήσουν στο άμεσο μέλλον, για τις ευκαιρίες που τους παρέχει το Franchise. Ακόμη εκπρόσωποι γνωστών εταιριών που θέλουν να αναπτυχθούν στο νομό ήταν στη διάθεση του κοινού για οποιαδήποτε πληροφόρηση, τόσο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις όσο και με την παρουσίαση των επιχειρηματικών τους προτάσεων.

   Βασικοί άξονες της συζήτησης και των παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν ήταν το νομικό καθεστώς, καθώς και  το πώς μπορούν να χρηματοδοτηθούν νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, αλλά κυρίως γιατί στη δύσκολη συγκυρία για το χρηματοπιστωτικό σύστημα το Franchise είναι μια πολύ τεκμηριωμένη και αποδοτική πρόταση.

   Όλοι οι ομιλητές συνέκλιναν στο ότι το αναγνωρισμένο όνομα και η τεχνογνωσία που σου παρέχει μια καταξιωμένη επιχείρηση είναι σημαντικά όπλα στην μεγάλη και πολυσύνθετη προσπάθεια που απαιτεί το επιχειρείν πλέον. Ομιλητές ήταν ο εκδότης του περιοδικού Franchise Deal, Φώτης Γεωργόπουλος, η εκπρόσωπος της  ALPHA BANK Έφη Ζανίκα ενώ οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που εξέφρασαν άμεσο ενδιαφέρον για δραστηριοποίηση στο νομό ήταν οι: Νίκος Κουρεμένος από την CONTOURS   EXPRESS, Φρανσέσκο Ντικονστάντζιο από την αλυσίδα «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ» και  Νίνος Μεταλλίδης από την «ELITE STROM». 

   Κατά γενική ομολογία το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά στο συνεδριακό του κέντρο μια άρτια ενημερωτική εκδήλωση και το πλήθος των ενδιαφερομένων που συνέρρευσε σίγουρα έμαθε πολλά για τις προοπτικές που ανοίγει το Franchise στην επιχειρηματικότητα της περιοχής.  

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

FRANCHISE 2008
FRANCHISE 2008

Προηγούμενο «Επιχειρώντας το μέλλον» από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter