Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Λήξη Προθεσμίας Υποβολής Ασφάλισης της Επαγγελματικής Ευθύνης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Αγρίνιο, 31 Μαρτίου 2020

  

 

Λήξη Προθεσμίας Υποβολής Ασφάλισης της Επαγγελματικής Ευθύνης

 

 

Καλούνται, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να αποστείλουν εντός της ημέρας(31/03/2020) με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@epimetol.gr την Βεβαίωση ασφάλισης της επαγγελματικής αστικής ευθύνης ή οποιαδήποτε άλλη ανάλογη εγγύηση της αστικής ευθύνης που προκύπτει από επαγγελματική αμέλεια, ή βεβαίωση της ασφαλιστικής επιχείρησης επ’ ονόματι της οποίας ενεργείτε ή από την οποία έχετε εξουσιοδοτηθεί να ενεργείτε, από την οποία να προκύπτει ότι η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση έχει αναλάβει πλήρως την επαγγελματική αστική ευθύνη για τις ενέργειές σας.

Διευκρινίζουμε ότι, η προσκόμιση εντός του πρώτου τριμήνου κάθε έτους της ασφάλισης της επαγγελματικής αστικής ευθύνης αποτελεί προϋπόθεση διατήρησης της εγγραφής στο ειδικό μητρώο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (βλ. άρθρα 21, 22 και 23, Ν.4583/2018).

Όσοι εκ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έχουν ήδη υποβάλει στην υπηρεσία μας την ασφάλιση της επαγγελματικής αστικής ευθύνης παρακαλούμε να μην λάβουν υπόψη το παρόν ενημερωτικό δελτίο.

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Τοποθέτηση Υφυπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη για το Ολοκληρωμένο Σχέδιο αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού για τον μήνα Απρίλιο

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter