Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 82η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Αγρίνιο, 30 Ιουνίου 2017 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

στο Εκθεσιακό περίπτερο του 

Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων 

στην 82η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην  δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων, συμμετέχει στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕ, στην 82η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις  – μέλη του που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 82η ΔΕΘ, ότι είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης περιπτέρου και εξοπλισμού ως εξής: 17€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες. 

 Η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από  9 – 17 Σεπτεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης: http://tif.helexpo.gr/. Η Έκθεση αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας διεθνούς ακτινοβολίας και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μόνο πέρυσι δέχθηκε περισσότερους από 210.000 επισκέπτες. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και τη διατροφή-γαστρονομία, καθώς και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμούς, και παράλληλα, φέτος η Κίνα θα είναι η τιμώμενη χώρα.  

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 82η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, αποστέλλοντας δήλωση συμμετοχής είτε στο e-mail grombol@epimetol.gr είτε στο fax: 2641022590, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση του www.epimetol.gr .

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τον κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο τηλ: (+30) 26410 – 74531 ή στο emailgrombol@epimetol.gr.

  

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Προηγούμενο Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού αριθμό πρωτ: 44183/27-6-17 «ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ -ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter