Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 25 Ιουλίου 2022

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
στην Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας
BEYOND 4.0.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO), με κεντρικό άξονα τις ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής που βοηθούν τις εταιρείες να εξελιχθούν καθώς και νέες πρακτικές οι οποίες δύνανται συμβάλουν στη διαφοροποίηση των επιχειρηματικών τους μοντέλων και των παραγωγικών διαδικασιών τους.

Ενδεικτικά κάποιες θεματικές είναι το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές (IoT), η Εικονική Πραγματικότητα, οι Έξυπνες Πόλεις, η Ρομποτική, η Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, το Περιβάλλον και η Τεχνολογία, όπως και η Αγροτική Οικονομία.

Κύριοι στόχοι της συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι η ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας.

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, ενημερώνουμε τα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στο τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας,  όποιος/ια επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 05-08-2022 στην υπεύθυνη υπάλληλο της ΠΔΕ για τη διοργάνωση της έκθεσης, κα Θεανώ Βούρτση (στοιχεία επικοινωνίας: th.vourtsi@pde.gov.gr  , τηλ.: 2613 613623).

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επισυναπτόμενα αρχεία:

Προηγούμενο 📣 SMART4ALL: 3η Ανοικτή πρόσκληση για Πειράματα Μεταφοράς Στοχευμένης Τεχνολογίας – Focused Technology Transfer Experiments (FTTE).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter