Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

25η Reggata φιλίας “Appuntamento in Adriatico e Ionio” (13-14/07/2013) – Επισημοποίηση της ένταξης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην Assonautica EuroMediterranea.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο 10 Ιουλίου 2013

  Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Assonautica Italiana και το Forum των Επιμελητηρίων της Αδριατικής & του Ιονίου διοργανώνουν τη 25η Reggata φιλίας "Appuntamento in Adriatico e Ionio". Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση οι διοργανωτές θέλοντας να ευχαριστήσουν για την εξαιρετική φιλοξενία που επιφύλαξαν οι φορείς και οι πολίτες του Αστακού & της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στα ιστιοπλοϊκά σκάφη, αποφάσισαν να βάλουν επίσημα στο ημερολόγιο πλοήγησης της φετινής Reggata το λιμάνι του Αστακού (13 Ιουλίου) και του Μεσολογγίου (14 Ιουλίου).
  Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του διήμερου, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσολογγίου, το Δήμο Αστακού, το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και Αστακού διοργανώνουμε στο Λιμάνι του Αστακού το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.30 εκδήλωση με λαογραφικούς χορούς και γευσιγνωσία τοπικών εδεσμάτων και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00 συνέντευξη τύπου στο χώρο του Λιμενικού Ταμείου, με την επισημοποίηση της ένταξης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην Assonautica EuroMediterranea, επίσκεψη της αντιπροσωπείας στο αρχαίο Νεώριο και στη συνέχεια στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση του έργου «Ειρήνη», κωμωδία του Αριστοφάνη.
  Την επομένη, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον «Κήπο των Ηρώων» και στην Πινακοθήκη, οπού θα υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ι. Π. Μεσολογγίου.
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διακήρυξη υπ αρ 6/2013 που αφορά στο Δημόσιο Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό για Α) τον καθαρισμό –συντήρηση των φρεατίων υδροσυλλογήςκαθαρισμό -συνδετηρίων αγωγών και Β) τον καθαρισμό των οδοστρωμάτων, ρείθρων και ερεισμάτων των οδών αρμοδιότητας της ΠΕΑΑ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter